Nov. 21, 2012

Finns det något värre än köra bil i Sundsvall. Jag är helt världelös att köra i den staden, så idag har jag skämt ut mig då jag körde mot enkelriktat. Så pinsamt, i vanliga fall då jag måste in i staden så bruka jag parkera vid busstationen och därifrån hämtar Titti mig och kör dit jag ska. Idag så körde jag själv (TYVÄRR) tillslut så kom vi fram till måelt som var Tinas fotostudio. (skola:)). Vilken duktig fotograf, det var så roligt att se hur hon fångade alla ögonblick på Elias. Och jag blev tagen så vacker han är, han blev perfekt på varje kort. Dess värre är det med hans mor, gud så omöjlig jag må vara att fota (stackars Tina) hon gjorde det mer än bra. Känns så roligt att få kort på oss, kort är minnen för livet. Som vi hade packat med oss kläder å grejjer, som vanligt då vi ska någonstans. Men nu har vi lärt oss till nästa gång. Nu ska jag mysa med Elias :). Är imponerad att han varit så duktig idag. Han gillade kameran om det inte var Tina han blev förtjust i.


1 Kommentarer till "Nov. 21, 2012"
Postat av: Anonym

Kan han vara lik sin mor då det gäller att posa? :) ni skulle ringt till mej tidigare så hade jag kunnat guidat er till rätt adress tidigare! Nu vet jag varför ni så sällan hälsar på :) Men övning ger färdighet../ moster

Svar: Är ju bara då ja kika i spegeln annars är ja ju kass framför kameran, 'elias däremot gillade de :D !! jaaa hate it.. tur du flytta te nordanå dit kan ja köra utan problem ' ;)
annhelensundin.blogg.se


Datum: 2012-11-21 / Klockan: 20:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: