Feb. 25, 2014

 
 
 
 
I fredags var mamma så snäll och hjälpte mig med köttgrytan som vi serverade i lör. Det var våran tur att ha halv 8 =)...
Mor är så duktig på laga mat, det ärvde verkligen inte jag"! =)....
 
I lördags så åkte lillbubben ut till farmor och farfar kring lunchtid. Vi kunde då städa hemma och grejja på inför att gärsterna skulle komma =) .. Var så skönt att vi hade läget under kontroll och inte behövde stressa nå!.. Vi hann till och med sitta i soffan och må innan alla plingade på =).--. 
Vi hade valt att ha *vilttema .. Vi är nöja med maten vi bjöd på. vi hade en trevlig kväll tillsammans. 
Dansen stod jag och gubben för ;).. Gosse så roligt att min älskade karl insett det är roligt att dansa på fest ;)-.
Lisa&Adam bjöd oxå på massa dans =) .. 
 
 
 
Vid 3 kom vi i säng så vist var vi trött på söndag,   Jag är så irriterad att vi inte tog nå kort..... Jag har blivit så världelös på fotografera.... skärpning......jag vaknade vid 8 och kunde ej somna om söndagmorgon... så irriterande då man `får´ sova så gick det ej.. Jag hämtade Elias som hade haft det bra såklart =) och vi åkte till viksjö. 
Elias sov i vagnen och titti och jag red. Skön avslutning på helgen!! 
 
 
 
Idag har vi varit på uppföljningssamtal på dagis. Inga konstigheter =) ! Han är så duktig vår lilla son. Och det viste vi ju redan ;) Vi e så stolt <3.... Dem påpekade att han har väldigt bra koncentrationsförmåga, hoppas det håller i sig =)! 
 
 
 
 
Elias är så noga med att klä sig och vill titta spegel så fort han byter outfit. En favorit har blivit mammas diadem ;).. så  sööt så =) 
 
Idag har jag varit avslagen och sur.. Dålig fru men bra mor för det är jag alltid bra på ! Men jag har velat ta vara på vår ledig dag tillsammans och hittat på något men vi har faktist inte haft den energi. Men får gubben mig på dåligt humör så blir jag sur ;).. Inte lätt att alltid vara glada i varandra . Det som är tur är att jag aldrig är långsur och han bara sura till sedan är det bra. 
 
Vist var det skönt att vara hemma och Elias om någon behövde det, han sov i 2 timmar innan lunch och lillbubben håller på att få tänder? tror vi för det är mkt kli i munnen och bara rallybajs och vill inte äta mat... vi får se hur det är imorgon....
 
Vi var och storhandlade i em och vi köpte bandy boll och klubba åt Elias. Han älskar det =) ... så nu vette tusan om sopen är brädad =)...
 
Nu ska jag krama om min gubbe. 
0 Kommentarer till "Feb. 25, 2014"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: