LördagJobbhelgen är igång !!! Men jag vill ju vara hemma med min älskade pojk helst av allt❤️ Men skönt att vi har fina helger på jobbet, vist e veckorna bra men helgen är endå helg 😄! Idag hade jag med högtalaren så det blev "dans". Roligt när det lilla är så uppskattat. God mat och fint dukat bord , en härlig lördag på jobbet med andra ord!! 
Då jag kom hem så var det fotboll på tvn och gubben framför spisen och Elias på fyrhjulingen. Han kör runt , runt , runt och bara älskar den😊!!! Här hemma hejar vi på Chelsea ialf grabbarna😉.. 

Efter god mat så gick vi ut.. Elias kommer bli fotbolls kille ? Och Daniel påstår att jag blir en pinsam fotbollsmamma😉! Haha jag tycker det är skit kul att sparka boll och spela med Elias 😊 Nu ikväll då Elias hade somnat så såg vi 24 sedan slog vi på en film  som började på 3:an.. Bra film men efter 30min så hör jag Elias komma tassande och väntar på mig vid trappen med trötta ögon.. då han ser mig så tassa han vidare till vårat rum❤️ Tar upp han i famnen och han somnar på axeln 💙!! 


Detta var mysigare än att se på tv ❤️ Mysa med sitt allt !! 
0 Kommentarer till "Lördag"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: